Pymes i autònoms

Dona un plus!

Dona valor afegit  a la teva empresa implantant una cultura d’aprenentatge que millori el rendiment, la qualificació i la motivació de la teva plantilla.

Pots triar la formació per a tu o el teu personal. Podem assessorar-te analitzant les necessitats tant d’empresa com de personal, planificar itineraris formatius que ens permetin assolir els objectius marcats en un període de temps.

Oferim la possibilitat d’aprofitar tots els avantatges de la formació bonificada, gaudint de formació a cost zero o a preus molt competitius, bonificant la formació en les quotes que es paga a la Seguretat Social.

FAQS

Preguntes i respostes més freqüents

Que és un itinerari formatiu?

Un itinerari formatiu és un conjunt programat i ordenat d’activitats formatives que desenvolupen les competències professionals necessàries per a l’acompliment adequat d’un determinat lloc de treball.

Com es planifica un itinerari formatiu?

Inicialment, es realitzarà un procés d’avaluació que ens permeti conèixer les competències dels treballadors adaptant-les a les necessitats de l’organització.
Feedback actiu, mitjançant entrevistes, qüestionaris i sessions informatives.
Planificació de l’ordre, durada i finalització dels itineraris formatius.

Què és la formació bonificada?

Les empreses tenen dret a realitzar formació bonificada per als seus treballadors i per a això disposen d’un crèdit anual. El crèdit disponible per a cada empresa variarà en funció de les cotitzacions que hagi dut a terme durant l’exercici anterior, relatives a la contingència per formació professional i el volum de plantilla que tingués.
El nostre centre està acreditat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal per a impartir formació bonificada o programada per les empreses. T’indicarem quin és el crèdit disponible per a la teva empresa i ens encarregarem de tot, també de les gestions necessàries amb Fundae.

Puc triar qualsevol curs?

Si, se t’assignarà un assessor de projectes, que et guiarà a través del nostre catàleg formatiu per tal de trobar aquells recursos pedagògics que garanteixin que s’assoleixen els objectius planificats.

Desplaça cap amunt