Pymes i Autònoms

Implanta una cultura d'aprenentatge

Dona valor afegit  a la teva empresa implantant una cultura d’aprenentatge que millori el rendiment, la qualificació i la motivació de la teva plantilla.

Pots triar la formació per a tu o el teu personal. Podem assessorar-te analitzant les necessitats tant d’empresa com del personal, planificar itineraris formatius que ens permetin assolir els objectius marcats en un període de temps.

Oferim la possibilitat d’aprofitar tots els avantatges de la formació bonificada, gaudint de formació a cost zero o a preus molt competitius, bonificant la formació en les quotes que es paga a la Seguretat Social.

Com fer-ho?

És un procés estratègic que pot tenir un gran impacte en la millora de les habilitats i la motivació dels empleats. Aquí tens els passos clau per aconseguir-ho:

1. Avaluar les Necessitats de Formació

  • Analitzar les Competències Existents: Identifica les habilitats actuals dels teus empleats i les àrees en que necessiten millorar.
  • Establir Objectius: Defineix clarament els objectius de formació que alineïn amb els objectius estratègics de l’empresa.

2. Desenvolupar un Pla de Formació Integral

  • Dissenyar Programes de Formació: Crea programes de formació que cobreixin tant les necessitats individuals dels empleats com les necessitats generals de l’empresa.
  • Establir un Calendari: Planifica un calendari de formació que s’ajusti a la càrrega de treball dels empleats i a les operacions de l’empresa.

3. Crear una plataforma d'aprenentatge

  • Personalitzada amb logotip i colors corporatius: reforçar la identitat visual de la marca. Aquesta cohesió visual ajuda a crear una experiència d’aprenentatge immersiva i consistent que recorda constantment als empleats que formen part d’una organització unida i professional.
  • Credibilitat i Professionalitat: Els empleats perceben la formació com una inversió seriosa i ben planificada per part de l’empresa, cosa que pot augmentar la motivació i el compromís amb els programes de formació.

4. Avaluar i Millorar Continuament

  • Recollir Feedback: Demana als empleats que proporcionin comentaris sobre els programes de formació i utilitza aquesta informació per millorar-los.
  • Mesurar els Resultats: Avalua l’efectivitat dels programes de formació mitjançant indicadors de rendiment i ajusta’ls segons sigui necessari. dels empleats i a les operacions de l’empresa.

 

Els nostres clients

Els nostres clients

Desplaça cap amunt